מרק סלק של אבי ביטון – הגרסא הרוסית שאתם חייבים להכיר

אבי ביטון מארח את ג'ני צ'רוואני ואת אימה נינה שמכינה מרק סלק סגול וחלומי ליום של חורף מתוך “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 סלק בינוניים
2 תפו”א בינוניים
1 גזר קטן – בינוני
1 חבילת פטרוזיליה
1 חבילת שמיר
שיני שום
1 בצל בינוני
1 לימון בינוני
1 כפית שמן זית
2 ביצים קשות
מלח
פלפל
מרק סלק. צילום: איתיאל ציון

אופן הכנה

אופן הכנה
1 שמים מים בסיר לרתיחה.
2 בזמן הזה מגרדים בפומפיה גזר וסלק וחותכים תפו”א לפרוסות בינוניות.
3 את תפו”א מניחים בסיר שיתבשלו וכשהם מעט מתבשלים, מוסיפים את הסלק.
4 בזמן שהסלק והתפו”א מתבשלים, מטגנים בצל וגזר עם כפית שמן זית ומוסיפים אותם לסיר.
5 מבשלים עוד כ – 10 דקות כאשר במהלכם מוסיפים את השום, פטרוזיליה, שמיר, מלח, פלפל ולימון בינוני אחד ומכסים את הסיר.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות