איך מעצבים קייק פופס כוורות ודבורים מעוטרים לחג

כך תכינו עוגות כוורת ודבורים על מקל של “עוגאיה" – העוגה המושלמת לראש השנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לעיצוב:
עוגה שוקולד בסיסית (אפשר להשתמש בכל מתכון לעוגת שוקולד)
100 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
שוקולד לבן מומס, צבוע בצבע שוקולד צהוב
בצק סוכר צהוב
בצק סוכר שחור
קש נייר
מים
דבורים בצק סוכר לקישוט
קייק פופס כוורות ודבורים
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מפוררים את העוגה לפירורים קטנים.
2 מערבבים את השמנת והשוקולד המריר ומחממים על סיר או במיקרוגל.
3 מחכים שהגנאש יתקרר מעט.
4 מוסיפים את הגנאש לפי הצורך ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
5 יוצרים מהעיסה צורות של קונוס.
6 טובלים את הקש בשוקולד הצהוב ונועצים אותו במרכז הקייקפופס.
7 ממתינים שהקייקפופס והשוקולד יתקשו מספר דקות במקרר.
8 מרדדים בצק צהוב ויוצרים ממנו נחש דק וארוך.
9 מלפפים אותו סביב הקונוס ומהדקים מעט.
10 מרדדים בצק שחור ובעזרת חותכן/צנטר יוצרים עיגול קטן.
11 חותכים את העיגול בקצוות ויוצרים את פתח הכניסה לכוורת. מדביקים בעזרת מעט מים על הכוורת
12 לסיום מקשטים בעזרת דבורים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות