שניצל מבצק בירה

בצק בירה הוא קל מאוד להכנה ואחרי שתטעמו לא תכינו שניצל באופן אחר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו חזה עוף
ביצה L
1 כפית חרדל
3/4 כוס בירה בהירה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 בקערה גדולה טורפים ביצה ומוסיפים חרדל, בירה (בזהירות) , קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל
2 מניחים השניצלונים בבלילת הבירה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 20 דקות
3 בינתיים מחממים שמן לטיגון במחבת, בודקים שהשמן חם ע"י זריקת גוש קטן מהבלילה
4 לטגן מעט שניצלים ולא הרבה בבת אחת כדי שלא ידבקו
5 מטגנים עד שהציפוי משחים היטב מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות