קציצות בקר של מרים פרץ

המתכון של מרים פרץ האהובה לקציצות בקר עם רוטב עגבניות שכולם אוהבים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו בשר טחון טרי
2 בצל בינוני/גדול
1 חבילת פטרוזילה
4 כפות גדושות של שיבולת שועל (קוואקר)
3 כפות ראס אל חנות
לרוטב:
1 קוספאת רסק עגבניות גדולה
4 כפות שמן
0.5 כפית מלח
1 כף פפריקה שטוחה
קציצות בקר
צילום: צחקי גליק קציצות בקר

אופן הכנה

אופן הכנה
מכינים את הרוטב:
1 קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים כפית פפריקה אדומה, את רסק העגבניות ובוחשים כ-2 דקות. מוסיפים קמצוץ מלח (כמעט חצי כפית) ולאחר מכן 1.7 ליטר מים רותחים מהקומקום
מכינים את הקציצות:
1 לשים טוב את כל המרכיבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל בינוני ( מרטיבים את הידיים כדי שלא ידבק)
רגע האיחוד:
1 מכינים את כל הקציצות על מגש ומכניסים יחד לתוך הרוטב (כדי שהכל יתבשל יחד) לאחר הכנסת הקציצות לסיר עם הרוטב, מבשלים עד אשר מכמות המים נשאר רוטב סמיך (מעט רוטב)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות