טרטר בקר וסלט ערבי של עומר מילר

ורסיה ישראלית מקומית לטרטר בקר שאפשר להכין בבית ולהרגיש כמו במסעדה. המתכון של עומר מילר מתוך “טעים אש”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם שייטל
2 בייבי מלפפונים
2 עגבניות
1 פלפל ירוק חריף
½ בצל סגול
1 חופן כוסברה
1 חופו פטרוזיליה
1/4 כוס שמן זית
מיץ מ – 1 לימון
½ כפית פלפל
1 כפית מלח
באגט צרפתי
4 כפות טחינה
מעט מים
אופן הכנה
1 פורסים לפרוסות דקות את נתח השייטל וקוצצים לקוביות קטנות.
2 קוצצים דק את העגבניות, המלפפונים, הפלפל והבצל ומניחים בקערה.
3 קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים.
4 מוסיפים את הבשר הקצוץ לסלט.
5 מוסיפים מיץ מלימון לכבישת הבשר.
6 מתבלים בעזרת מלח ופלפל.
7 מוסיפים שמן זית.
8 מורחים שמן זית על פרוסות הבאגט וקולים אותן.
9 מכינים טחינה: מוסיפים מיץ לימון ומעט מים קרים לטחינה ומערבבים היטב.
10 מצלחתים: מניחים טחינה בתחתית הצלחת, מעליו סלט ערבי לצד טוסטונים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות