טרטר בקר וסלט ערבי של עומר מילר

ורסיה ישראלית מקומית לטרטר בקר שאפשר להכין בבית ולהרגיש כמו במסעדה. המתכון של עומר מילר מתוך “טעים אש”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם שייטל
2 בייבי מלפפונים
2 עגבניות
1 פלפל ירוק חריף
½ בצל סגול
1 חופן כוסברה
1 חופו פטרוזיליה
1/4 כוס שמן זית
מיץ מ – 1 לימון
½ כפית פלפל
1 כפית מלח
באגט צרפתי
4 כפות טחינה
מעט מים
אופן הכנה
1 פורסים לפרוסות דקות את נתח השייטל וקוצצים לקוביות קטנות.
2 קוצצים דק את העגבניות, המלפפונים, הפלפל והבצל ומניחים בקערה.
3 קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים.
4 מוסיפים את הבשר הקצוץ לסלט.
5 מוסיפים מיץ מלימון לכבישת הבשר.
6 מתבלים בעזרת מלח ופלפל.
7 מוסיפים שמן זית.
8 מורחים שמן זית על פרוסות הבאגט וקולים אותן.
9 מכינים טחינה: מוסיפים מיץ לימון ומעט מים קרים לטחינה ומערבבים היטב.
10 מצלחתים: מניחים טחינה בתחתית הצלחת, מעליו סלט ערבי לצד טוסטונים.
טרטר בקר וסלט ערבי של עומר מילר
טרטר בקר וסלט ערבי של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות