תבשיל בשר בקר וירקות

מתכון לתבשיל בסיר אחד של בשר בקר עם תפוחי אדמה, גזרים וירקות נוספים, בדיוק מה שצריך לימים חורפיים

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שמן לטיגון
500 גרם בשר בקר
2 בצלים
250 גרם מיני תפוחי אדמה
חופן מיני גזר
1 כף רסק עגבניות
חצי ליטר ציר מרק
לרוטב:
3 כפות שמן
1 כף רסק עגבניות
700 מ"ל ציר מרק ירקות
1 כפית קמח תירס (מעורבב עם 30 מ"ל מים)
תבלינים: פלפל, צ'ילי, 1 ענף רוזמרין וקורט סוכר
אופן הכנה
1 חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס ומטגנים בשמן. מתבלים במעט מלח ומטגנים עד שכמעט לא נשארים נוזלים.
2 מוסיפים מעט שמן ומטגנים בו את הבצלים מעט
3 מוסיפים רסק עגבניות וציר ירקות ומבשלים, בסיר מכוסה
4 מחממים תנור ל 230 מעלות
5 כשהנוזלים מצטמצמים שופכים הכל לתבנית שמתאימה לתנור מוסיפים ירקות וציר מרק, מערבבים ומכניסים לתנור ל 60-90 דקות
6 אפשר גם להמשיך הכל על הכיריים
7 מערבבים מדי פעם ומוסיפים מים במידת הצורך. ככל שהבשר מתבשל יותר זמן, כך הוא נהיה רך יותר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות