סינטה ממולאת בתרד וחוביזה: להנות גם בלי פחמימות

ורסיה מקורית ומרעננת לסינטה במילוי עשיר ומלא טעמים. מתכון ל-8 מנות.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח סינטה במשקל 2 ק״ג
1/4 כוס שמן זית
1 בצל לבן גדול חתוך לפרוסות דקות
1 ק״ג תרד טרי, שטוף ונקי מגבעולים
1/2 ק״ג חוביזה שטופה ונקייה מגבעולים
3 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה של סומק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן הכנה
המלית:
1 מחממים סיר גדול עם שמן זית ומאדים בצל על להבה נמוכה כ-15 דקות תוך כדי ערבוב עד להזהבה.
2 מגבירים את האש ומוסיפים את התרד והחוביזה בהדרגה כל פעם עד שיורד הנפח.
3 מוסיפים את השום ומערבבים, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד לאידוי מלא של הנוזלים.
4 מעבירים למסננת ומצננים. מוסיפים סומק ומתקנים תיבול לפי הטעם.
הבשר:
1 חותכים את נתח הסינטה ופותחים לפרפר.
2 מתבלים במלח ופלפל שחור.
3 ממלאים בתערובת התרד והחוביזה ומגלגלים לרולדה, קושרים בחוט המיועד לבישול.
4 צולים בתנור שחומם מראש ל – 190 מעלות, כ – 15 דקות.
5 הופכים את הנתח וצולים 15 דקות נוספות מצדו השני.
6 מוציאים ונותנים לבשר לנוח 10 דקות לפני הפריסה.
אופן ההגשה:
1 פורסים את הנתח לפרוסות עבות ומגישים.

*המתכון באדיבות רשת “טיב טעם”

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות