תבשיל בקר למילוי באן

מתכון לתבשיל בקר בבישול ארוך שאפשר לאכול כמנה בפני עצמה או להשתמש למילוי לחמניות באן מאודות

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק"ג נתח אונטריב
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 גזר
1 בצל
4 פלפל שאטה יבש שלם
4-5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
1 כף מירין
2 כפות רוטב סויה
שמן סויה לטיגון
לרוטב:
1/2 כוס רוטב סויה
4 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
מיץ מחצי לימון
כפית ג'ינג'ר מגורד דק
1 כפית סוכר
אופן הכנה
1 מורחים את נתח הבשר במלח ופלפל בנדיבות וצורבים על מחבת חמה לצריבה 3 דקות מכל צד
2 חותכים את הגזר והבצל לרבעים ומכניסים עם הבשר, הפלפל שאטה, ג’ינג’ר, מירין וסויה לסיר ומכסים במים
3 מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים 3 שעות. באמצע הבישול הופכים את צד הנתח, הסיר צריך להיות מלא במים עד מחצית מגובה הנתח. הבשר צריך להיות רך מאוד באמצע
4 מורידים מהאש ומצננים. חותכים לקוביות אנכית לסיבים ועם הידיים מפוררים את הבשר
5 לרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב – טועמים ומתקנים ומאזנים טעמים אם צריך
6 להגשה: חותכים לחמניית באן באמצע, מניחים חסה, בשר מפורר ובוזקים רוטב. מגישים עם מלפפונים חמוצים

אל תוותרו על להכין לחמניות באן המתכון כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות