ביף בורגיניון מושלם

מתכון מעולה לביף בורגיניון מעלף

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קילו וחצי בשר בקר לצלי חתוך לקוביות
3 בצלים לבנים קצוצים לשמיניות
3 גזרים חתוכים דק
6 שיני שום חצויות
6 כפות שמן זית
1 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות גס
1 כוס מרק מאבקת מרק עוף
יין אדום
3 תפוחי אדמה קלופים קצוצים לשמיניות
2 עלי דפנה
1 גבעול רוזמרין
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנה
1 בסיר גדול מחממים שמן ומשחימים את קוביות הבשר מכל הכיוונים, ושמים אותם בקערה.
2 שמים בסיר את הבצל ומטגנים עד לכדי הזהבה.
3 מכניסים פנימה לסיר גם את הגזר והשום, מערבבים במשך כדקה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לערבב.
4 מחזירים את קוביות הבשר לסיר עם כל הנוזלים שלו ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
5 מוזגים את היין עד שהוא מכסה את הבשר, מעררבים, מביאים לרתיחה.
6 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-3 שעות עד שהבשר מתרכך.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות