ביף בורגניון

מתכון לביף בורגיניון – תבשיל צרפתי מדהים עם בשר כתף וירקות ברוטב יין אדום מדהים וטעים מהמטבח הצרפתי

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות גדולות
6 גזרים קלופים וחתוכים
סלסילת פטריות שיטאקי
3 כפות שמן זית
6 שיני שום שלמות
10-12 בצלצלי שאלוט
2 עלי דפנה
4 כוסות יין אדום
1/2 כוס ציר מרק עוף או חצי כוס מים חמים
2 גבעולי סלרי חתוכים
מלח פלפל שחור גרוס
פלפל אנגלי
עלי תימין
אופן הכנה
1 בסיר רחב מחממים היטב את השמן.
2 כשהשמן חם מאוד הכניסו את קוביות הבשר
3 מתבלים במלח ופלפל והשחימו את הבשר מכל הכיוונים
4 לאחר שהבשר השחים, הוציאו אותו מהסיר
5 מכניסים לסיר את הבצלים, הפטריות והגזרים, עלי דפנה, סלרי, פלפל אנגלי וחצי כוס ציר מרק/מים רותחים.
6 מחזירים את הבשר לסיר מוספים את היין מביאים לרתיחה
7 מקטינים את האש ומבשלים עוד כשעתיים וחצי – שלוש
8 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות