קציצות עם אורז של פותנה ג'אבר – בטעם של בית

רוצים מתכון מהיר, קל וטעים? קבלו את קציצות הבשר המשגעות האלה עם אורז שילדים פשוט אוהבים לזלול מתוך התוכנית "אוכל של בית" עם פותנה ג'אבר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קציצות
כוס וחצי אורז
מים
עגבניה
5 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
חצי בצל יבש
חצי קילו בשר בקר טחון
כמון
בהארט
מלח

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מבשלים את האורז עם קצת מלח.
2 חותכים את העגבניה וקוצצים את הבצל דק.
3 משחימים את הבצל במחבת עמוקה
4 מוסיפים את השום כתוש.
5 מוסיפים את העגבניות.
6 מערבבים הכל יחד.
7 מתבלים את הבשר עם מלח, בהארט, כמון.
8 מכינים כדורי בשר.
9 מצרפים את הקציצות למחבת ומטגנים משני הצדדים.
10 בקערה נפרדת מדללים את הרסק עם מים עם מעט מלח.
11 מפזרים את הרסק על הקציצות ומבשלים על אש נמוכה לעוד רבע שעה בערך
12 מסדרים בצלחת את האורז ועליו את הקציצות
אורז וקציצות של פותנה
אורז וקציצות של פותנה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות