בשר טחון עם אטריות שעועית של שף ישראל אהרוני

מתכון אסייתי בריא וטעים של המאסטר שף ישראל אהרוני, מתוך התוכנית “קצת יותר בריא” עם אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם בשר טחון
1 כף ג׳ינג’ר
2 בצלי שאלוט פרוסים
2 שיני שום קצוצות
1 צ’ילי אדום פרוס
100 גרם שעועית ירוקה חלוטה, חתוכה לשלושה חלקים
מעט מלח-צ’ילי
3 כפות שמן
לרוטב
2 כפות רוטב דגים
1 כף סוכר חום
3 כפות מיץ לימון
עוד צריך
חופן עלי כוסברה, חופן עלי נענע, בצל ירוק ואטריות שעועית דקות
אופן הכנה
1 שמים שמן בווק וכשהוא חם מכניסים פנימה את השום, בצל, ג’ינג’ר וצ’ילי מטגנים תוך כדי ערבוב כשתיים-שלוש דק’
2 מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דק’ עד השחמה
3 מטגנים גם את השעועית הירוקה
4 מוסיפים את כל חומרי הרוטב, מערבבים שתי דקות
5 מוסיפים פנימה את הירוקים
להכנת האטריות:
1 משרים במים חמים כ-5 דק’, מסננים ושוטפים במים קרים
2 חותכים במספריים לפיסות של 10 ס”מ
3 מחלקים לקעריות הגשה ושמים מעל את תערובת הבשר והשעועית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות