סלט שעועית לבנה של נגה מיכאל ושאול בן אדרת

תוספת מושלמת בניחוח בולגריה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל
200 גרם שעועית לבנה
3 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כף חומץ
1 ביצה קשה
1 מיץ מחצי לימון
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור שמיר
1 גרידת לימון
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 חפיסת טונה
אופן הכנה
1 מכניסים את השעועית לקערה ומסננים.
2 מעבירים את השעועית לסיר , מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3 מורידים את הלהבה ומבשלים על סף רתיחה, עד שהשעועית רכה (בין שעה לשעתיים, תלוי בטריות).
4 מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים לשעועית להתקרר מעט.
5 מתבלים במעט חומץ, מלח, פלפל ומיץ מחצי לימון וגרידת לימון.
6 מסדרים את השעועית על צלחת,מוסיפים פטרוזילה, שמיר, פלפלים קצוצים וטונה.
7 אפשר להוסיף פלחים של ביצה קשה חתוכה לרבעים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות