קל להכנה: בוואריה גבינות ורוטב תותים של מיקי שמו

קל להכנה תוך כמה דקות – בוואריה גבינות ורוטב תותים מעל מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבוואריה:
14 גרם ג’לטין
80 גרם מים (1/3 כוס)
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
120 מ”ל חלב (1/2 כוס)
5 חלמונים
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
500 גרם גבינת ריקוטה
לרוטב התותים:
400 גרם תותים טריים
1 מקל וניל
360 גרם מים (½1 כוסות)
200 גרם סוכר (1 כוס)
לקישוט:
אבקת וניל גרגירית
אופן הכנה
הבוואריה:
1 משרים את הג’לטין במים.
2 מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר לקצפת רכה ומכניסים למקרר.
3 מרתיחים את החלב. מערבבים חלמונים בקערה עם 1/2 כוס סוכר.
4 מבצעים השוואת טמפרטורות: מעבירים כ- 1/3 מן החלב הרותח אל החלמונים, מערבבים. מעבירים 1/3 נוסף ומערבבים היטב. מעבירים את החלב שנותר אל החלמונים ומערבבים.
5 מחזירים את תערובת החלב והחלמונים לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד להסמכה קלה.
6 מסירים את הסיר מהאש, מסננים את התערובת לקערה, מוסיפים את הג’לטין המושרה ומערבבים עד לאחידות.
7 מוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאחידות.
8 מקפלים את הקצפת לתערובת הקרם החמימה, מוזגים לתבנית הסיליקון ומעבירים למקפיא למשך שעתיים.
הרוטב:
1 מרסקים כשליש מכמות התותים.
2 את היתר חותכים לקוביות קטנות ומניחים בצד.
3 חוצים את מקל הוניל ומרוקנים את תוכנו.
4 מרתיחים את המים, הסוכר ומקל הווניל ומבשלים כ- 2 דקות.
5 מצננים במשך 1/2 שעה. מוסיפים את קוביות התותים ומערבבים.
הרכבת המנה:
1 מניחים את מנת הבוואריה הקפואה על גבי צלחת הגשה. מקשטים בכף מרוטב התותים. בוזקים מעט אבקת וניל גרגירית ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות