עוגת בוואריה של פעם של קרן אגם

מתכון של קרן אגם לעוגת בוואריה של פעם. מתוך התכנית קרן אגם – מתכון עם סיפור פרק קינוחים משנות ה 80

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות+שעתיים במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית מרובעת 20X25
1 שקית אבקת ג'לטין (12 גר')
5 כפות מים
1 שרוול ביסקוויטים פתיבר
4 ביצים L מופרדות
1.5 כוסות חלב (360 מל')
1.5 כוסות סוכר לבן רגיל (300 גר')
2 מיכלים שמנת להקצפה (500 מל')
1 כף אינסטנט פודינג וניל
לעיטור:
סירופ שוקולד
אגוזי מלך טחונים דק
אופן הכנה
1 בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים ומעבירים לצינון. בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, מחצית מכמות הסוכר, חלמונים וג'לטין. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
2 מקציפים במיקסר חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף מבריק ויציב ומאחדים עם התערובת שהצטננה במקרר.
3 מקציפים שמנת להקצפה עם פודינג וניל לקצפת יציבה, ומאחדים את התערובות לתערובת אחידה. טובלים ביסקוויטים בחלב, ומרפדים תחתית של תבנית לכיסוי מלא. מעבירים את בלילת הבוואריה מעל הביסקוויטים ובעזרת פלטה מיישרים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לצינון במקרר של שעה וחצי שעתיים לפחות.
4 לפני ההגשה מקשטים בסירופ שוקולד ובאגוזים קצוצים.
5 פורסים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם