מתכון לעוגת בננות וקוקוס של קרן אגם

שילוב מנצח של בננות וקוקוס שתלקקו עד הפירור האחרון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למתכון:
3 בננות בשלות קלופות ומעוכות
4 ביצים בגודל L
250 גרם סוכר לבן
3/4 כוס שמן קנולה
280 גרם קמח תופח
65 גרם קוקוס טחון
1/2 כוס ריוויון
לקישוט:
מעט אבקת סוכר
צילום: קרן אגם
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה
2 בקערת המיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר למשך כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
3 בהדרגה מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף
4 מוסיפים בננות, ריוויון, קמח וקורוס ומערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה
5 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ-45-50 דקות
6 מצננים מעט, הופכים על גבי צלחת הגשה ומקשטים באבקת סוכר
צילום: קרן אגם

למתכונים נוספים של קרן אגם לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות