בננות קרמל בקרם חלב וקראמבל של אבי ביטון – הכי מתוק שיש

זהירות! הקינוח הזה יגרום לאורחים שלכם לחזור פעם, אחר פעם…אחר פעם… קערה של בננות בקרמל קר, עם קרם נימוך וקראמבל מתוך "פשוט לבשל עם אבי ביטון"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבננות:
1 1 בננה
1 1 כף שטוחה סוכר
לקרם:
1 פחית חלב מרוכז
2 מכלים של שמנת מתוקה
מעט תמצית וניל איכותית
לקרמבל
1 חבילת עוגיות לוטוס
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מתבלים את האוסובוקו במלח ופלפל משני צדדיו.
2 בסיר רחב ושטוח, היכול להכיל את הבשר בשכבה אחת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר 2 דקות מכל צד. מעבירים לקערה.
3 קוצצים את הבצל, העגבניות והסלרי דק.
4 מוסיפים לסיר את הבצל, השום והעגבניות והסלרי ומטגנים 5 דקות.
5 מוסיפים את כל התבלינים, הסוכר, והוורדים המיובשים ומטגנים כ-2 דקות.
6 מוסיפים את היין ומקרצפים את תחתית הסיר בכף עץ.
7 מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את המרק הצח ומתבלים במלח ופלפל.
8 מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים שעה על אש נמוכה.
9 מעבירים לפלטה ל-8 או 9 שעות, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
10 מגישים על פירה או על אורז לבן.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות