עוגת בננה ושוקולד קלה להכנה של מיקי שמו
מתכון לעוגת בננה ושוקולד קלה להכנה של מיקי שמו. יש הרבה גרסרות לעוגת בננה וזו הגרסה של מיקי – עם קוקוס וזרעי צ'יה לאקסטרא כיף! שמרו את המתכון במועדפים אתם תכינו אותו הרבה! מושלם לשולחן החג

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 ביצים מידה L
200 גרם סוכר דמררה
150 מ"ל (1/2 כוס פחות 1 כף) מייפל טבעי – מימון
225 מ"ל (3/4 כוס) שמן קנולה
75 גרם (1/2 כוס) אבקת שקדים מימון
75 גרם שוקולד מריר 64% קצוץ אפשר בטבליות ואפשר נטיפים מימון
10 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה מימון
280 גרם (2 כוסות) קמח לבן מנופה מימון
30 גרם קוקוס טחון
1 כפית תמצית וניל איכותית מימון
קורט מלח מימון
3 יחידות בננות בינוניות בשלות מעוכות
3 כפות זרעי צ'יה
לקישוט:
2 יחידות- בננות בינוניות
50 גרם (1/4 כוס) סוכר דמררה
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום 170 מעלות.
2 במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הסוכר יחד עם הביצים עד לקבלת קצף יציב ותפוח, מוסיפים את המייפל יחד עם השמן בהדרגה, מוסיפים את הבננות ותמצית הוניל ומנמיכים את המיקסר למהירות איטית, ומוסיפים את כל היבשים בהדרגה ומיד עוצרים את פעולת המיקסר .
3 מוזגים לתבנית אפייה ופורסים ומסדרים את הבננות מעל ומפזרים סוכר דמררה . אופים ב 160 מעלות כשעה או עד מבחן הקיסם.