לביבות עדשים ירוקות אפויות בתנור, סופר קלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים ירוקות
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
3 שיני שום כתושות
3/4 כוס פירורי לחם
1 ביצה L
פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1 כפית זרעי כוסברה, כתושים
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
1 מבשלים את העדשים בסיר עם מים עד לריכוך ומסננים היטב
2 מעבירים את העדשים לקערה ומוסיפים פטרוזיליה, שום, פירורי לחם, ביצה ואת שאר התבלינים
3 טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת תערובת
4 את התערובת מניחים במקרר למשך כ-30 דקות
5 מחממים תנור ל180 מעלות
6 מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים
7 בעזרת מזלג משטחים את העיגולים ומכניסים לתנור
8 לרסס או להבריש עם מעט שמן זית מעל הלביבות
9 לאפות על חום של 180 מעלות למשך כ – 30 דק'

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות