לביבות סלק אפויות וטעימות בטירוף, קלות להכנה

מתכון ללביבות סלק אפויות, מדהימות וקלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 סלקים בינוניים
2 ביצים M
100 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת
1 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שמן זית להברשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-190 מעלות
2 מקלפים ומגרדים בפומפייה 3 סלקים
3 מוסיפים לסלקים את כל חומרי הגלם ומערבבים לתערובת אחידה
4 משמנים במעט שמן זית את נייר האפייה על התבנית
5 יוצרים לביבות בעזרת הידיים ומניחים על הנייר המשומן
6 בעזרת מברשת משמנים את הלביבות גם מלמעלה
7 אופים כ-30 דקות עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות