לביבות ברוקולי וקישואים, קל להכנה ונחטף במהירות הבזק

מתכון ללביבות ברוקולי וקישואים, מתכון טעים, בריא ומושלם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שקית פרחי ברוקולי קפוא
1 קישוא
1/2 בצל
1 ביצה M
1 כף שטוחה של קמח
קורט מלח
קורט פלפל
קורט כורכום
אופן הכנה
1 להרתיח סיר מים עם הברוקולי כ-10 דקות
2 לסחוט את הנוזלים מהברוקולי
3 במחבת לקצוץ את הבצל ולטגן
4 לגרד בפומפייה את הקישוא והברוקולי שסחטנו
5 בקערה להניח את הקישוא, הברוקולי והבצל לערבב את הכל, להוסיף ביצה, כף קמח ותבלינים.
6 לחמם את התנור ל-180 מעלות ולאפות 10 דקות מכל צד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות