בטטות אפויות עם שום של עומר מילר ואלינוער רבין – גם טעים גם בריא

עומר מילר ואלינוער רבין מציגים מתכון לבטטה אפויה עם שום שאתם חייבים לנסות. מתוך הספר: "גם טעים, גם בריא"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בטטות
4 שיני שום
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
4 ענפי תימין
אופן הכנה
1 קולפים את הבטטות, חוצים ומרככים חלקית במיקרוגל. מרוקנים את המרכז, ליצירת סירות.
2 את פנים הבטטות מרככים כשתי דקות נוספות במיקרוגל ומועכים היטב לפירה, אפשר להעביר דרך מסננת דקה.
3 מתבלים במלח ופלפל שחור וממלאים את חצאי הבטטות.
4 מערבבים את השום, שמן הזית והמלח.
5 מורחים היטב את חצאי הבטטות הממולאות בתערובת התבלינים ומניחים על כל חצי, ענף תימין.
6 אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות