אגסים אפויים של עומר מילר ואלינוער רבין – גם טעים וגם בריא

עומר מילר ואלינוער רבין עם מתכון מושלם לאורח חיים בריא מתוך הספר "גם טעים, גם בריא", בהוצאת מטר

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 אגסים בשלים אך קשים
2 כפות שמן אגוזים
1 כף דבש נוזלי
0.5 מקל וניל חצוי לאורכו

אופן הכנה

אופן הכנה
1 קולפים את האגסים וחוצים לאורכם.
2 בעזרת כפית מרחיקים את הליבה והגרעינים.
3 בתבנית חסינת חום כבדה בקוטר כ – 20 ס”מ (כמו להכנת טארט טאטן) מחממים את השמן על אש בינונית, מוסיפים את הדבש ואת הוניל.
4 מסדרים מעל את האגסים בשכבה אחת, כשהחתך כלפי מטה.
5 מושחים את האגסים בשומן שבתבנית. מטגנים מעט ומסירים מהאש.
6 מחממים את התנור לחום בינוני, 180 מעלות ואופים כ- 20 דקות, עד שהתרככו.
7 במהלך האפיה יוצקים על האגסים מהנוזלים שבתבנית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: