פטיסייר שוקולד אפוי של מיקי שמו

קינוח שוקולד אישי עם קרם פטיסייר בתנור

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 ספלים חסיני חום:
480 מ”ל חלב
1/2 מקל וניל
5 חלמונים
100 גרם סוכר
2 כפות ליקר שוקולד
להגשה:
5 כפות קצפת
קקאו
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 150 מעלות.
2 חוצים את מקל הוניל ומרוקנים את תוכנו.
3 מניחים את תוכן המקל ואת המקל עצמו בסיר עם החלב ומרתיחים.
4 מערבבים את החלמונים עם הסוכר כ- 2 דקות בעזרת מטרפה ידנית.
5 מסננים את החלב ומוזגים אותו בהדרגה לקערת החלמונים תוך כדי ערבוב.
6 ממיסים את השוקולד על בן מארי ומוסיפים אותו לחלב החם. מזלפים בעדינות את הליקר.
7 מוזגים לספלים ומניחים אותם בתוך מגש מלא בחציו במים.
8 אופים כ- 30 דקות.
9 מקררים לפחות במשך 4 שעות.
10 מגישים עם כף קצפת ומעט קקאו לקישוט.
פטיסייר שוקולד אפוי של מיקי שמו
פטיסייר שוקולד אפוי של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות