עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה ללא הפרדת ביצים. מתכון לממהרים והתוצאה מדהימה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
100 גרם חמאה
500 גרם גבינה לבנה
1.5 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח
3 כפות קוקוס
אופן הכנה
לתחתית:
1 טוחנים את הפתי בר במעבד מזון למרקם גס ולא פירורי
2 ממיסים חמאה במיקרוגל בפולסים
3 מערבבים את החמאה ופירורי הביסקוויטים היטב, מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומשמנים אותה, מהדקים היטב (אפשר בעזרת כוס) את עיסת החמאה והביסקוויטים ומכניסים למקפיא לשעה
למלית גבינה:
1 מערבבים גבינה לבנה עם סוכר, שמן, סוכר וניל וקוקוס
2 מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבוב
3 מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול, עד שהקמח נטמע (לא לערבב יותר מידי)
4 מוציאים מהמקפיא את התחתית ושופכים את מלית הגבינה עד ל 3/4 גובה התבנית
5 מכניסים לתנור ל 40 דקות על חום 180
6 העוגה מוכנה כשהיא זהובה למעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות