עוגת גבינה אפויה ללא קמח עם שוקולד של מיקי שמו – כשרה לפסח

עוגת גבינה ביתית ללא קמח שלא מותירה נקיפות מצפון… מתוך "אין כמו בבית" (ספיישל פסח)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רשימת מרכיבים לתבנית קוטר 21 ס״מ
500 גרם גבינת ניו יורק 5%
500 גרם גבינת שמנת
4 ביצים מידה L
200 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
גרידה מ- 1 לימון
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
150 גרם שוקולד השחר בטעם חצי שוקולד חצי חלב
אופן הכנה
1 מחממים את התנור לחום 150 מעלות
2 מערבבים בקערה באמצעות מיקסר את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה ומעבירים את התערובת לתבנית.
4 מעבירים את השוקולד לשק זילוף ומזלפים לפנים העוגה את השוקולד ובעזרת קיסם יוצרים צורה.
5 מכניסים לתנור תבנית מים לקומה התחתונה ואופים את העוגה ב- 150 מעלות למשך 50 דקות עד שהשוליים מתייצבות אבל האמצע רוטט.
6 מכבים את התנור ומבלי לפתוח אותו משאירים את העוגה ל -30 דקות נוספות
7 מצננים, חותכים למנות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים לצד פירות טריים. מומלץ להגיש חמים.
עוגת גבינה אפויה של מיקי שמו
צלמת- נופר בגנים | סטיילינג – קרן ברק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות