לחמניות באבקה – קינמון קקאו קלות להכנה של רונית תברון
מתכון קל להכנה של רונית תברון ללחמניות בבקה נימוחות, אווריריות ומתוקות. קינוח מדהים שלא תרצו להפסיק לאכול! ממש כמו לאכול עננים.
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
@israel_food_channel #מתכון מטורף ל#לחמניות קקאו וקינמון שכל ה#בית יתמלא בריחות של מאפייה #יאמי #מתכוןקל #פודטוק בשיתוף AEG המתכון: מרכיבים לבצק: 600 גרם קמח 1 כוס חלב פושר 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 1 ביצה גדולה 1 כף שמרים יבשים 8 גרם מלח 40 גרם סוכר למילוי: כף אבקת קקאו כף אבקת קינמון 43 כוס סוכר חום 100 גרם חמאה רכה חלמון ביצה מהול בכף מים להברשה כף דבש מהול במים אופן הכנה 1 בקערת מיקסר לערבב את השמרים, החלב הפושר והסוכר עד להתחלת התסיסה 2 להוסיף את יתר החומרים וללוש כ 10 דקות רצופות. 3 ליצור כדור מהבצק, להניח להתפחה בקערה משומנת עד להכפלת הנפח. 4 לרדד את הבצק למלבן בגודל של כ 50 × 40 סמ 5 למלא תבנית 12 שקעים עם מנג׳טים 6 למרוח את כל מלבן הבצק במלית לקפל אותו כלפי פנים מלמעלה ומלמטה למעין מעטפה מלבנית ארוכה כך שהמלית מכוסה בשכבות בצק. 7 בעזרת מערוך לרדד את מלבן הבצק קלות. לחתוך ל 12 רצועות שוות. 8 בעזרת סכין חדה (או רולר פיצה ) לחרוץ 2 חתכים בכל רצועה להשאיר את החלק העליון של הרצועה לא חתוך. 9 לקלוע מכל רצועה צמה לגלגל כל צמה לכדור כפי שמודגם בסרטון . 10 להניח את הכדור במנג׳ט. לחזור על הפעולה עם ייתר הרצועות. 11 למרוח את הלחמניות עם חלמון ביצה מהול בכף מים. להתפיח את לחמניות כ 15- 20 דקות. 12 לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 40 דקות או עד שהלחמניות תפוחות ושחומות. 13 להוציא מהתנור למרוח את החלק העליון של הלחמניה בסירופ דבש לצנן כ 10 דקות לפני הגשה .
♬ Music In Your Heart (Instrumental) – BLVKSHP
אפשר תחליף סוכר ואת הדבש בסילאן? תודה
אורלי says:
אפשר לנסות 🙂
אפשר לנסות :)
רועי says:
שאלה
האם אפשר לוותר על הביצה? או להמיר אותה במשהו אחר?
האם אפשר לוותר על הביצה? או להמיר אותה במשהו אחר?
איילה says:
במתכון הספיצי הזה חייב ביצה
במתכון הספיצי הזה חייב ביצה
רועי says:
שאלה
איפה הסרטון
לא מובן איך לקלוע צמה מכל רצועה
איפה הסרטון לא מובן איך לקלוע צמה מכל רצועה
סיגל says:
הסרטון מופיע בתחתית העמוד
הסרטון מופיע בתחתית העמוד
רועי says: