קרם אבוקדו ופסטו ביצה קשה זעתר ושמן זית של אבי לוי

אוהבים אבוקדו? זה המתכון בשבילכם! מתכון קל להכנה לקרם אבוקדו ופסטו ביצה קשה זעתר ושמן זית של אבי לוי.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 אבוקדו רכים ואיכותי
1 שן של שום
1 כף גדושה של ממרח פסטו
2 לימונים סחוטים
עלי כוסברה
צרור פטרוזיליה
2 ביצים קשות
זעתר יבש או טרי
שמן זית
מלפפון חמוץ קורנישו
מלח גס
פלפל גס
2 גבעולים של בצל ירוק
גבעול אחד של סלרי
גרידה מלימון אחד
אופן הכנה
1 את האבוקדו קולפים ומכניסים את תוכנם לתוך מעבד מזון, מכניסים פנימה שן שום אחת ואת כל עשבי התיבול הטריים, לימון סחוט, מלח ופלפל, גרידה מלימון אחד
2 טוחנים הכול לקרם חלק לגמרי ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים כף אחת של פסטו, מערבבים הכול היטב
4 מסדרים בצלחת הגשה קרם אבוקדו, מפזרים מעט זעתר יבש או טרי מלמעלה, שמן זית, ביצה קשה חתוכה לרבעים ומלפפון קורנישו חתוך.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות