צ'יפס אבוקדו בפרורי לחם
צ'יפס או שניצל אבוקדו, לא משנה איך תקראו לזה – מדובר במעדן
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לצ'יפס אבוקדו:
2 אבוקדו רכים
1.5 כוס פירורי לחם
1 כפית מיץ לימון
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/4 כפית כורכום
2 ביצים טרופות
למטבל מיונז חמוץ חריף:
5 כפות מיונז
חצי לימון סחוט
צ'ילי יבש (לפי הטעם)
2 שיני שום
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את פירורי הלחם,מלח, פלפל וכורכום
2 פורסים את האבוקדו לרצועות כמו צ'יפס
3 מחממים במחבת גדולה שמן 3-4 ס"מ גובה
4 טורםים בקערה 2 ביצים
5 ואז כמו שניצל – טובלים את האבוקדו בביצה ואז בפירורי הלחם ומניחינם בזהירות בשמן
6 מטגנים 2-3 דקות עד להזהבה
7 מניחים על נייר סופג, ממתינים 10 דקות לצינון וטורפים!
8 לרוטב: מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד