סשימי בר ים של אבי ביטון – הפתיח המושלם

פתיח מושלם שמבטיח ארוחה מנצחת: סשימי על סלט שומר, הדרים וקוסקוס מתוך “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם פילה בר ים נקי מעור ועצמות (או דג ים אחר: מוסר ים, לוקוס, לברק)
2 שומרים בגודל בינוני פרוסים דק מאוד
1 צרור עירית קצוצה
20 פלחי תפוז ללא הקליפה והציפה הפנימית
1 צרור כוסברה טרייה וקצוצה
8 זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים דק
1 פלפלון צילי אדום פרוס דק
1 שקית קוסקוס מלא מוכנה לפי הוראות יצרן
1 לימון (מיץ מהלימון)
0.25 כפית סוכר
0.25 כוס שמן זית
מלח גס
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הסלט פרט לדג ולקוסקוס.
2 פורסים את הדג לפרוסות דקות באלכסון.
3 מסדרים את הדג מעל הסלט.
4 מזלפים מעט שמן זית על הדג ומלח גס.
5 מערבבים את העירית עם הקוסקוס ומגישים לצד המנה.
סשימי בר ים של אבי ביטון
סשימי בר ים של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות