סופגניות פפנאש של אבי ביטון- קינוח רומני מתוק

סופגניות רומניות מתוקות וטעימות לחנוכה שאפשר לזלול לאורך כל השנה מתוך “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסופגניות:
2 כוסות קמח לבן
250 גרם גבינת טוב טעם
1 לימון (קליפת לימון מגוררת)
2 ביצים
1 כפית סודה לשתיה
2 כפות גדושות סוכר
שמן לטיגון
להגשה:
0.5 כוס ריבה
250 גרם שמנת מתוקה
סופגניות פפנאש של אבי ביטון
סופגניות פאפאנש. צילום: איתיאל ציון

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד שמן הטיגון, השמנת והריבה.
2 מכסים ומשהים כחצי שעה.
3 יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
4 מטגנים בסיר/מחבת עם שמן על להבה בינונית עד להשחמה.
5 מעבירים לנייר סופג.
6 מזריקים פנימה את הריבה, אפשר להגיש עם שמנת מוקפצת.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: