סינייה ביונד מיט – בשר מן הצומח של אבי ביטון

אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לסינייה עם בשר טחון של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל מגורד
צרור עלי כוסברה קצוץ
צרור עלי כוסברה קצוץ
1 כף קמח מצה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
מעט כמון
לסינייה:
1 בצל פרוס לטבעות
4 עגבניות מגי שרופות
2 פלפלים חריפים
1 כף שמן זית
1/2 כוס טחינה גולמית
מיץ לימון מחצי לימון
1/4 כוס מים
סינייה ביונד מיט - בשר מן הצומח
סינייה ביונד מיט – בשר מן הצומח
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל חומרי הקבב, הבשר, בצל מגורד סחוט מנוזלים, כוסברה, פטרוזיליה, שמן זית, קמח מצה, פלפל, מלח ומעט כמון
2 במחבת המתאימה לתנור או טאבון מסדרים שכבה ראשונה של טבעות בצל, עגבניות ופלפל חריף, ובוזקים מעל שמן זית
3 לוקחים את תערובת הבשר ומפזרים אותה באחידות על גבי הירקות
4 מכניסים את המחבת לתנור או לטאבון למשך 10-12 דקות
5 בבלנדר מוט מערבבים טחינה הגולמית, לימון, מים ומלח לפי הטעם, עד קבלת טחינה קרמית ועשירה
6 מוציאים את המחבת עם הבשר והירקות מהתנור, מזלפים מעל את הטחינה, ניתן לקשט בכמה עלי פטרוזיליה ומגישים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: