מרק אסייתי של אבי ביטון

מרק אסייתי ארומטי עם בשר, ירקות וחלב קוקוס. מומלץ להגיש מעל אורז לבן. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבשר:
500 גרם שייטל
3 כוסות מים
¼ כוס סויה
כף סודה לשתייה
למרק:
4 קוביות ג’ינג’ר
3 קוביות בזיליקום
צרור כוסברה טרייה
צרור בצל ירוק טרי
4 כפות סויה בהירה
3 כפיות סוכר
פחית חלב קוקוס
כוס ברוקולי מופשר
פלפל צילי חריף
ליטר מים
10 עגבניות שרי חתוכות
להגשה:
אורז לבן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מבשלים את השייטל עם המים, הסויה והסודה לשתייה במשך שעה.
2 בסיר עמוק מניחים את כל המרכיבים פרט לכוסברה, הבצל הירוק, הברוקולי והשרי, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
3 מוסיפים את יתר המרכיבים כולל השייטל המבושל ומבשלים 2 דק נוספות.
4 מגישים עם אורז לבן.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות