סלט קיץ של אטריות אורז, מנגו וטופו ברוטב בוטנים של אודי ואושר

אודי ברקן ואושר אידלמן עם מתכון בניחוח אסייתי: סלט אטריות, מנגו וטופו ברוטב בוטנים מתוך מופע הבישול של אודי ואושר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ- 6 מנות:
300 גרם טופו קשה חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס”מ
2 כפות שמן זית
1/2 חבילה (100 גרם) אטריות אורז עבות
2 מנגו קשים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
1/4 כרוב סגול/לבן פרוס דק
1 קולורבי חתוך לקוביות
1 בצל סגול קטן פרוס דק
2 פלפל צ’ילי אדום חריף קצוץ
צרור עלי כוסברה
צרור עלי נענע
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים חלקה
3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי מגורר
2 שיני שום פרוסות
1/4 כוס חומץ אורז
3 כפות רוטב סויה
1/3 כוס (80 מ”ל) מים
1/3 כוס (80 מ”ל) קרם קוקוס
1 כף סוכר חום
להגשה:
1/2 כוס בוטנים קלויים קצוצים גס
אופן הכנה
לרוטב:
1 מחממים את כל חומרי הרוטב בסיר ומבשלים על סף רתיחה כ-5 דקות. טוחנים ומקררים.
1 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את קוביות הטופו 2-3 דקות עד להשחמה.
2 משרים את אטריות האורז במים רותחים כ-10 דקות (או לפי הוראות היצרן) ומסננים.
3 מכינים את כל חומרי הסלט, מערבבים עם קוביות הטופו, אטריות האורז והרוטב ומגישים עם בוטנים קלויים מלמעלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות