תבשיל קציצות אסיאתי על קוסקוס של שאול בן אדרת
שאול בן אדרת מלמד אותנו להכין תבשיל קציצות אסיאתי על קוסקוס שאתם חייבים לנסות בעצמכם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבשר:
12 קבבים מוכנים
1 בצל סגול קלוף חתוך גס
8 שני שום
1 פלפלון צ’לי אדום
2 כפות ג’ינג’ר טרי קצוץ
2 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ
4 יח’ כוכבי אניס
2 טבעות אננס מיובש חתוך לרצועות
1/2 אננס טרי קלוף חתוך לקוביות של 2*2
1 חופן עלי כוסברה
4 כפות סילאן
4 כפות סויה
1 כוס מיץ תפוזים
מלח ופלפל
לקוסקוס:
שקית קוסקוס מלא
1.5 כוסות מים חמים
2 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
4 כפות בצל מקורמל (מוכן מראש)
2 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ לטבעות
2 כפות כוסברא טרייה קצוצה
1/2 כוס אפונים קטנים
2 כפות סויה
2 כפות שום פרוסות שחום
מלח ופלפל
אופן הכנה
הבשר:
1 מטגנים את הבשר בסיר עם כפית שמן.
2 במחבת נפרד מכניסים את כל המרכיבים ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
3 מכניסים את הקבבים המוכנים למחבת עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
הקוסקוס:
1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות הכנה בשקית.
2 מערבבים את כל המרכיבים לתוך הקוסקוס המוכן ומכסים 15 דקות.
3 מתבלים לפי הטעם.