מילוי אסאדו לבאן הכי קל וטעים

מתכון למילוי לבקר לבאן (גם אותו תכינו בעצמכם.ן) כמו במסעדה וקל להכנה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שלוש שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קילו אסאדו בלי עצם (חתוך לקוביות גדולות)
1 בצל
1/2 כוס רוטב טריאקי
3 כפות רוטב סויה
1/2 כוס יין לבן
מים
אופן הכנה
1 על מחבת רחבה מטגנים את קוביות הבשר היטב במשך 5 דקות ומוציאים מהמחבת
2 חותכים בצל לטבעות ומוסיפים למחבת
3 מוסיפים למחבת טריאקי, סויה ויין – ומבשלים 2 דקות, מחזירים את קוביות הבשר למחבת, מוסיפים מים עד שמכסים את הבשר ומביאים לרתיחה
4 מנמיכים אש, מכסים ומשאירים על האש לשעתיים וחצי
5 הבשר יהיה מוכן כאשר הוא במרקם של חוטים
6 מפרקים את הבשר לחוטים וממלאים את הבאן

ככה תכינו באן בעצמכם.ן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות