אסאדו של אביב משה וירקות שורש, חגיגי ומרשים של אביב משה

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך התכנית בישול "אביב משה עושה שבת"

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 קג' של נתח אסאדו עם העצם
6 גזרים צבעוניים
3 ראשי שום
8 בצלי שאלוט
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
ענפי טימין
ענפי רוזמרין
מלח
פלפל שחור
4-5 כוסות ציר ירקות/מים רותחים
לרוטב:
4 בצלצלי שאלוט קצוצים
2 כפות סילאן
מלח ופלפל
רוזמרין
טימין

אופן הכנה
1 מסדרים בתבנית את נתח האסאדו ומסביב את ירקות השורש חתוכים לקוביות בינוניות.
2 מוסיפים: טימין, רוזמרין, ציר ירקות עד חצי הגובה. מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום.
3 מכניסים לתנור אפייה בחום של 150 מעלות למשך שלוש וחצי-ארבע שעות (עד שהעצם נפרדת).
4 מוציאים מהתנור ופותחים בזהירות את נייר האפייה ומסננים את הנוזלים לקערה.
5 מעבירים את הנוזלים לסיר קטן, ומוסיפים את מרכיבי הרוטב, מצמצמים עד לקירמול ושופכים על הנתח ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות