אסאדו עם ירקות שורש של שאול בן אדרת
להכין בבית ולהרגיש במסעדה! אסאדו עם ירקות שורש ברוטב מעניין וקצת שונה של שאול בן אדרת מתוך "כמו של סבתא"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ק”ג צלעות מנוסרות לאורך ברוחב 7 ס”מ ( בשר ועצם ).
6 מנות אספרסו
6 כפות סויה
6 כפות דבש (סילאן)
6 יחידות לימון פרסי מיובש
1 ענף רוזמרין
12 עלי דפנה
12 שני שום עם הקליפה
1/2 בקבוק יין אדום
2 כפות סחוג שום חריף
12 בצלצלי שאלוט עם הקליפה
6 יחידות גזר צבעוני
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מכינים מרינדה מאספרסו, סויה, סילאן ויין.
2 משרים את הבשר כשעה במרינדה.
3 מניחים את כל המרכיבים בתבנית ומערבבים.
4 מכניסים לשעה לתנור בחום של 200 מעלות.
5 כעבור שעה עוטפים את התבנית בנייר כסף ומחזירים לתנור לעוד כשעה בחום של 120 מעלות.