קציצות עארוק קלות להכנה

מתכון לקציצות עארוק מהמטבח העיראקי, קציצות ירק קלות להכנה

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 תפוחי אדמה בינוניים
צרור פטרוזיליה
2 בצל לבן בינוני
1 בצל סגול קטן
בצל ירוק – 3 גבעולים
250 גרם עוף טחון (ניתן גם לחתוך חזה עוף לריבועים קטנים)
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
שמן קנולה לטיגון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1.5 כפיות מרק עוף
אופן הכנה
1 מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה. מרתיחים בסיר עם מים עד שתפוחי האדמה רכים ונותנים להם להתקרר.
2 קוצצים את הבצל, מנחים בצלחת ומפזרים מעט מלח כדי שייצאו הנוזלים.
3 לאחר 5-10 דקות שוטפים את הבצל במסננת וסוחטים מכל הנוזלים.
4 קוצצים פטרוזיליה ובצל ירוק.
5 מאחדים את כל המרכיבים לקערה אחת
6 מוסיפים ביצים, עוף טחון, תבלינים ומערבבים
7 מחממים מחבת עם שמן קנולה (רבע מחבת עם שמן)
8 נותנים לשמן להתחמם ומתחילים לטגן את הקציצות.
9 את התערובת מעבירים למחבת עם כף.
10 כשהקציצה משחימה בחלק התחתון, הופכים אותה
11 לאחר שהקציצה מוכנה מוציאים אותה לצלחת עם נייר סופג.
12 מגישים חם על צלחת או בתוך פיתה עם עגבנייה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות