קציצות ארטישוק ושומר עם ביונד מיט של אבי ביטון
אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לקציצות ארטישוק ושומר עם קציצות בשר של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קציצות מוכנות מן הצומח
6 כפות שמן זית
2 שומרים פרוסים גס
צרור כוסברה קצוצה
צרור סלרי קצוץ
2 בצלים פרוסים דק
פלפל חריף פרוס דק
5 שיני שום כתושות
ליטר מים
כפית כמון
חצי כפית כורכום
מיץ מלימון אחד
5 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים
אופן הכנה
1 מביאים את כל חומרי הרוטב לרתיחה
2 מנמיכים להבה ומבשלים 20 דק
3 מוסיפים את הקציצות ומבשלים 20 דק נוספות
4 מגישים עם טחינת אריסה
עשיתי עם הטחון של הביונד
בואנה זה יותר טעים מבשר!!
בואנה זה יותר טעים מבשר!!
רמי says:
עשיתי את הקציצות מהטחון של ביונד
עינת says:
יצא מטורף!!!
לואי says: