קציצות ארטישוק ושומר עם ביונד מיט של אבי ביטון

אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לקציצות ארטישוק ושומר עם קציצות בשר של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח

3 דירוגים
3 תגובות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קציצות מוכנות מן הצומח
6 כפות שמן זית
2 שומרים פרוסים גס
צרור כוסברה קצוצה
צרור סלרי קצוץ
2 בצלים פרוסים דק
פלפל חריף פרוס דק
5 שיני שום כתושות
ליטר מים
כפית כמון
חצי כפית כורכום
מיץ מלימון אחד
5 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים
קציצות ארטישוק ושומר עם ביונד מיט
קציצות ארטישוק ושומר עם ביונד מיט
אופן הכנה
1 מביאים את כל חומרי הרוטב לרתיחה
2 מנמיכים להבה ומבשלים 20 דק
3 מוסיפים את הקציצות ומבשלים 20 דק נוספות
4 מגישים עם טחינת אריסה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      עשיתי עם הטחון של הביונד

      בואנה זה יותר טעים מבשר!!

      בואנה זה יותר טעים מבשר!!
      רמי says:
    • 2

      עשיתי את הקציצות מהטחון של ביונד

       

       
      עינת says:
    • 1

      יצא מטורף!!!

       

       
      לואי says: