כדורי ארנצ'יני

מתכון מושלם לכדורי ארנצ'יני מעולים בטעם ממכר

זמן הכנה
45 דק'
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 אורז עגול
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי כוס יין לבן
כוס וחצי ציר ירקות חם
50 גרם חמאה
50 גרם גבינת פקורינו
150 גרם כדורי בייבי מוצרלה
רבע כוס קמח
1 ביצה
רבע כוס פירורי לחם
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים גס
אופן הכנה
ריזוטו
1 מטגנים את השום עם מעט מלח בשמן זית ומכניסים את האורז על מנת לטגן אותו מעט.
2 מוזגים יין לבן וממשיכים לבשל עד לאידוי של היין.
3 מוסיפים בהדרגה את ציר הירקות החם ומבשלים כ-18 דקות..
4 מורידים מהאש ושמים את החמאה וגבינת הפקורינו, מערבבים בתנועות קיפול ומניחים בצד להתקרר מעט.
ארנצ'יני
1 מכינים 3 צלחות עמוקות ורחבות, באחת מהן שמים קמח, בשנייה ביצה ובשלישית פירורי לחם.
2 לאחר קירור הריזוטו יוצרים ממנו כדורים קטנים ןמכניסים בכל כדור ריזוטו כדור של מוצרלה.
3 מחממים מחבת עם שמן עמוק.
4 את הכדורים טובלים בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם כמו שמצפים שניצל.
5 מטגנים את כדורי הארנצ'יני המצופים בשמן עמוק עד לכדי הזהבה.
6 מעבירים את הארנצ'יני לכלי הגשה ומפזרים מעט עלי פטרוזיליה קצוצים מעל.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות