פאי תפוחים אמריקאי עם פטנט לצד קוקטייל אפל ג'ולפ של עומר מילר

שטרודל תפוחים בגרסא המהירה לצד קוקטייל תפוחי ומרענן, מתוך התוכנית "טעים אש" עם עומר מילר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק פילאס
5 תפוחים גרנד סמיט
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
קערה עם מים ומעט מיץ לימון למניעת השחרת התפוחים
להגשה
שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
אופן הכנה
1 מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
2 כדי שהתפוחים לא ישחירו מכניסים את הקוביות לקערה עם מים ומעט לימון.
3 מסננים היטב את התפוחים ומניחים בקערה יבשה.
4 מתבלים את התפוחים בקינמון וסוכר.
5 מניחים נייר אפיה על גבי רדיד אלומניום ומסדרים מעליהם את התפוחים המתובלים בצורת נקניק.
6 עוטפים את התפוחים ומניחים בטאבון/ תנור למשך כ -10-20 דקות.
7 לוקחים את בצק הפילאס ומסדרים שורה של מלית התפוחים בקצה של הבצק שקרוב אלינו.
8 יוצרים מעין רולדה, חותכים חתכים דקים (לא עד הסוף) בחלק העליון של הרולדה ומכניסים לטאבון לכ – 15 דקות.
9 מקציפים מיכל שמנת מתוקה וסוכר ומגישים לצד הפאי.
פאי תפוחים מהיר בסגנון אמריקאי וקוקטייל אפל
פאי תפוחים מהיר בסגנון אמריקאי וקוקטייל אפל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: