מאפינס תפוחים של אביב משה

עוגות אישיות עם תפוחים, קינמון וחמוציות – ההתמכרות החדשה שלכם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתפוחים:
3 תפוחי עץ גרנד סמית’ קלופים חתוכים לקוביות
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
למאפינס:
3 כוסות קמח תופח
0.5 כוס שמן
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כפית קינמון
3 כפות חמוציות
אופן הכנה
1 מקפיצים במחבת את קוביות התפוחים בחמאה וסוכר כ – 5 דקות. מניחים בצד להתקרר
2 בקערת המערבל שמים את כל חומרי המאפינס – קמח, שמן, סוכר, ביצים, קינמון וחמוציות. מערבלים
3 מוסיפים את התפוחים ומערבלים מעט
4 מעבירים את הבלילה לתבניות מאפינס
5 אופים ב – 190 מעלות למשך 20 – 15 דקות
6 מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
מאפינס תפוחים של אביב משה
Seasonal cinnamon streusel muffins with tea in a rustic setting

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות