עוגת תפוחים עם פירורים פשוטה וטעימה

מתכון פשוט לעוגת תפוחים עם פירורים טעימה

זמן הכנה
45 דק'
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק ופירורים
3 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה
6 כפות סוכר
2 ביצים
מלית
10 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
כוס ורבע סוכר
2 כפיות קינמון
3 כפות מיץ לימון טרי
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית.
3 בקערה אחרת מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים שני שליש מתערובת הבצק לתבנית משומנת, מעל מפזרים את המלית בשכבה אחידה, ולפסוף מוסיפים מעל את שאר תערובת הבצק בצורה מפוזרת.
5 אופים בתנור כ-40 דקות עד לכדי הזהבה של פירורי הבצק העליונים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות