עוגת תפוחים של מיקי שמו

עוגת חג עם תפוחים, תבלינים ואגוזי מלך מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לשתי תבניות אינגליש קייק קצרות באורך 25 ס”מ:
2 ביצים
1 ו-1/2 כוסות סוכר דמררה (300 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה (150 גרם)
2 ו-1/2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
1/2 כפית קינמון טחון
קורט הל טחון
1 תפוח עץ בינוני מזן גרני סמית
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
אופן הכנה
1 מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מומלץ לנפות את הקמח יחד עם אבקת האפיה והתבלינים בסמוך לשילובם בתערובת כדי לקבל עוגה עם מרקם אוורירי ולהימנע מכך שהעוגה תצא דחוסה בגמר האפיה.
2 מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים את השמנת החמוצה, הקמח, אבקת האפיה והתבלינים.
3 חותכים את התפוח לקוביות של 2X2 ס”מ.
4 משלבים את התפוחים, האגוזים, החמאה המומסת והיין.
5 יוצקים את התערובת ל-2 תבניות האינגלישקייק .
6 אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות כ -50 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מתכון לעוגת תפוחים של מיקי שמו

        רשום בחומרים תפוח עץ אחד , לא מפורט אם פרוס, חתוך לקוביות וכו׳. אשמח לפירוט

        רשום בחומרים תפוח עץ אחד , לא מפורט אם פרוס, חתוך לקוביות וכו׳. אשמח לפירוט
      Jane says:
      • כמו שניתן לראות בסרטון – חתוך לקוביות

        כמו שניתן לראות בסרטון - חתוך לקוביות
        rotem says: