עוגיות אמסטרדם של תומר אומנסקי

מתכון פשוט ומנצח לעוגיות האהובות והמדוברות ביותר – עוגיות אמסטרדם!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה
2 ביצים M
100 גרם סוכר
200 גרם קמח
40 גרם אבקת שקדים
20 גרם קקאו
5 גרם אבקת אפייה (כפית)
לציפוי:
1 סוכר לבן + אבקת סוכר
למילוי:
1 שוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן
20 גרם שמן
קורט מלח
אופן הכנה
1 נמיס שוקולד מריר וחמאה יחד1
2 בקערת מיקסר נקציף היטב את הביצים והסוכר לקציפה תפוחה
3 נאחד בין תערובת השוקולד ותערובת הביצים
4 נוסיף פנימה את הקמח, קקאו, אבקת שקדים ואבקת אפייה ונקפל היטב
5 נשטח את הבצק על מגש ונקרר כחצי שעה
למילוי:
1 נמיס את השוקולד הלבן עם השמן בפולסים של 10-20 שניות במיקרו עד להמסה
2 נמזוג לתבנית סיליקון / פרלינים ונקפיא
1 לאחר שהבצק התקרר נשקול כדורים במשקל 45-50 גרם, נשטח ל”פיתה” נניח את הפרלין באמצע ונסגור היטב
2 נגלגל את העוגייה בסוכר לבן ולאחר מכן נגלגל באבקת סוכר (לעשות שכבה יפה
3 נסדר ברווחים על תבנית אפייה ונאפה בחום של 170 מעלות טורבו כעשר דקות

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות