אוזני המן שוקולד במילוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן בהשראת עוגיות אמסטרדם של הקונדיטורית והבלוגרית גל טאוב
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כ20 אוזני המן:
לבצק:
130 גרם קמח (כוס פחות כף)
20 גרם קקאו (כף גדושה)
100 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)
1-2 כפות חלב
למילוי:
פרלינים שוקולד לבן (ממיסים 100 גרם שוקולד לבן ויוצקים לתבנית חצי כדור ומקפיאים)
אופן הכנה
לבצק:
1 במיקסר/מעבד מזון מניחים את כל הרכיבים פרט לחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלב עד לאיחוד.
2 מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקררים כשעתיים במקרר או חלב שעה במקפיא.
3 קורצים עיגולים ובמרכז כל עיגול מניחים פרלין שוקולד, סוגרים את הקצוות לצורת משולש.
למלית:
1 ממיסים שמנת ושוקולד ומוסיפים את שאר הרכיבים.
2 מעבירים לשק זילוף או שניתן להכין כדורים מהמלית ולשמור במקפיא.
3 ממיסים 100 גרם שוקולד לבן, מצננים, מכניסים למגש קרח ומכניסים למקפיא (רצוי יום לפני)
4 קורצים עיגולים ובמרכז כל עיגול מזלפים את המלית, סוגרים את הקצוות לקבלת צורת משולש.
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 מכניסים לאפייה לכ 12 דקות
המתכון לא נכון וממש לא ברור
אושרת says: