דונאטס אמריקאי רך עשיר וחמאתי

מתכון לדונאטס עם ציפוי מטורף שלא תפסיקו לזלול. מתכון של ענבר בוסקילה

זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
240 מל חלב
כפית סוכר
2 כפות שמרים יבשים
85 גר’ חמאה מומסת
540 גר’ קמח
חצי כפית מלח
50 גר’ סוכר
2 ביצים
לציפוי:
180 גר’ אבקת סוכר
45 מ’ל חלב
כף גבינת שמנת
חצי כפית תמצית וניל.
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים חלב, כפית סוכר ושמרים ונחכה 5 דק’ להתססה, בינתים בקערה נפרדת נערבב חמאה מומסת וביצים לתערובת אחידה, נוסיף אל תערובת החלב והשמרים ונערבב.
2 בקערת המיקסר שמים את קמח מלח וסוכר, נערבב ונוסיף את הנוזלים.
3 לשים על מהירות בינונית כ10 דק’ עד שמתקבל בצק חלק גמיש ומעט דביק,
4 משמנים את הבצק ומניחים להתפחה של שעה וחצי.
5 על משטח מקומח ובעזרת מערוך פותחים את הבצק לעובי של 1.5/2 ס’’מ, קורצים חישוקים יפים. כל חישוק מניחים להתפחה כ40 דק’ נוספות על ריבועי נייר אפיה שגזרנו מראש.
6 מחממים שמן ל170 מעלות
7 לוקחים דונאט יחד עם נייר האפייה והופכים אותו אל תוך השמן שפני הבצק כלפי מטה, מטגנים כדקה וחצי והופכים לעוד דקה,
לציפוי:
1 מערבבים את כל מרכיבי הציפוי עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה ואחידה
2 מצפים את הדונאטס מצד אחד ומקשטים בסוכריות צבעוניות …

לאינסטגרם של ענבר בוסקילה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות