בייגלה אמריקאי של מיקי שמו

רוצים להרגיש אמריקה? תכינו את המתכון הבא

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק המקדים:
3 כוסות קמח לחם
1.75 כוסות מים
0.5 כפית מחוקה שמרית
לבצק הבייגל
1 ק"ג קמח לבן
2 כוסות מים קרים מאוד
1 כפית שמרית טרייה
1 כף מלח
בצק מקדים מוכן
אופן הכנה
אופן הכנת הבצק המקדים
1 מערבבים את כל חומרי הבצק המקדים במיקסר עם וו לישה במשך 2 דקות
2 מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים 6 שעות בטמפרטורת המטבח
בצק הבייגל:
1 שים את כל חומרי הבייגל, כולל הבצק המקדים 2 דקות במהירות איטית ו-4 דקות במהירות בינונית
2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת לחצי שעה
3 מחלקים את הבצק ל- 20 יחידות ונותנים להן מנוחה נוספת של 20 דקות
4 יוצרים מכדורי הבצק בייגלים ומתפיחים כשעה
5 אופים על גבי נייר אפייה בטמפרטורה של 230 מעלות כ – 15 דקות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות