עוגיות קרני איילה של מימונה

עוגיות מרוקאיות במילוי מרציפן שמתאימות מאוד לחגיגת חינה ומימונה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1/2 כוס שמן קנולה
1 ביצה L
כף שטוחה סוכר
1/2 כוס מים
350 גרם קמח
למלית:
1 ק"ג שקדים
1 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
1 שרים את השקדים במים רותחים למשך שעה. מקלפים ומשאירים על מגבת לייבוש
2 טוחנים את השקדים היטב
3 מבשלים בסיר את הסוכר, המים והלימון, עד שהסוכר נמס והסירופ מעט דביק ומכבים את האש
4 מוסיפים את השקדים ומערבבים בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. מכסים במגבת ומקררים
5 מכינים סוג של צינורות קטנים מהמרציפן
6 לשים היטב את כל חומרי הבצק ומניחים לנוח במשך 10 דקות
7 מחלקים את הבצק ל 4 כדורים, מרדדים, מקפלים כל בצק שרודד פנימה ומרדדים ונותנים לבצק לנוח במשך 10 דקות
8 מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ, מניחים את צינורות המרציפן במרווחים על הבצק וחותכים מסביב לריבועים
9 מגלגלים סביב הצינורות את הבצק ומניחים על תבנית אפייה
10 מכניסים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד להזהבה
11 מוציאים מהתנור ומצננים, לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר בנדיבות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות